Головна » 2022 » Січень » 11 » Співпраця з Чернівецьким медичним фаховим коледжем.
23:10
Співпраця з Чернівецьким медичним фаховим коледжем.

13 листопада в Клішковецькому ОЗО ім. Л. Каденюка з ініціативи дирекції, вчительки біології Оксани Василівни Гуцул та за участі професійного складу викладачів Чернівецького медичного коледжу відбулися два майстер-класи: "Тарілка здорового харчування'' (для учнів 3-х класів) та "Серцево-легенева реанімація" (для учнів 9-11-х класів).

В ігровій формі молодші школярі дізналися, чому важливо здорово харчуватися,зрозуміли користь такого харчування та самі створювали ''свою тарілку здорового харчування''. Класоводи і самі діти були у захваті від дійства.

Також на належному професійному рівні пройшов і майстер-клас по наданню ПМД. Розпочався захід із теорії. Викладачі медколеджу старшокласникам розповіли,як поводитися,коли виявили людину із ознаками непритомності. Потім за допомогою манекена та спеціальних засобів бажаючі власноруч спробували здійснити реанімаційні дії.Старшокласники виявили неабияку зацікавленість і відмітили, що такий майстер-клас є дуже пізнавальним,оскільки будь- яка ситуація може застати будь-кого несподівано.

А також вчителям школи(за бажанням)надавалися сертифікати про проходження тренінгу з оволодінням практичних навичок надання ПМД.

В кінці заходу в рамках профорієнтації викладачка закладу Марчук Ольга Володимирівна розповіла за допомогою презентації про переваги вступу та навчання у Чернівецькому медичному фаховому коледжі.

Така зацікавленість учнів, вчителів надає оптимізму та надихає і надалі тримати зв'язок з викладачами медколеджу, тому адміністрацією школи запропоновано заключити договір з даним закладом освіти про подальшу тісну взаємодію та співпрацю.

Дякуємо за чудово проведені заходи!

Переглядів: 97 | Додав : INFO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів : 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: