Головна » 2021 » Грудень » 17 » Дослідницький проєкт "З історії рідної школи".
12:37
Дослідницький проєкт "З історії рідної школи".

 БОГАЧИК ІЛЛАРІОН ЛАВРЕНТІЙОВИЧ - вчитель від Бога, " Відмінник народної освіти України", музикант - віртуоз, людина - оркестр, активний учасник різноманітних конкурсів, керував 5 хорами. Серед них: дитячі хорові колективи Клішковецької восьмирічної та середньої шкіл, хори вчителів, працівників лісопункту, будинку культури та колгоспу " Росія" .

За роки трудової діяльності, яку розпочав в селі Малинці, продовжував у Клішковецькій восьмирічній та середній школах, побував у складі різноманітних делегацій у Франції, Азербайджані та Рязані ( нині Російська Федерація), де достойно представляв Україну. Особливими бурхливими оваціями глядачі супроводжували індивідуальний номер " Троїсті музики".

Пропрацювавши понад 40 років учителем музики, Ларіон Лаврентійович і надалі не розлучається з баяном. Бо скільки весіль, хрестин, іменин та різних свят зіграно, що це стало частиною його серця.

А любов до музики у нього була ще з дитинства. В 14 років батьки купили йому гармошку. Граючи на оказіях, він дуже швидко повернув батькам гроші за інструмент.

Ларіон Лаврентійович відноситься до кагорти вчителів, які випустили не одне покоління учнів.

Переглядів: 125 | Додав : INFO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів : 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: