Головна » 2019 » Травень » 13 » Лист-звернення
15:00
Лист-звернення

Клішковецька ОТГ

Відділ освіти, молоді та спорту, культури , туризму

Клішковецький опорний заклад освіти ім.Л.Каденюка

Клішковецької сільської ради

60014, с.Клішківці, Чернівецької області,Хотинського району

вул.Струмінського ,2 ,тел.. 31-2-90;31-1-94,

e-mail : klishkivzi_shkola@ukr.net

Вих.№47

15.04.2019 р.

Клішковецькому сільському голові

Ченківському В.М.

дирекції Клішковецького ОЗО ім.Л.Каденюка

 

Дирекції та педколективу закладу стало відомо, що під час зустрічі колективу та батьків гімназії з народним депутатом України М.Ю.Бурбаком, яка відбулась 26.03.2019 року, на адресу нашого освітнього закладу прозвучало ряд звинувачень щодо організації роботи в чотирьох початкових класах, які згідно рішення сесії сільської ради №375/33/2018 від 06 лютого 2018 року

«Про утворення Клішковецького опорного закладу освіти і його філії, а також припинення(ліквідації) діяльності Млинківської ЗОШ І ступеня і припинення діяльності Клішковецького НВК « ДНЗ – Загальноосвітня школа І ступеня» в зв’язку з реорганізацією шляхом приєднання» розміщено в приміщенні гімназії.

Було озвучено, що адміністрація нашого закладу не здійснює контроль освітнього процесу в цих класах та таке ін..

Просимо Вас , як засновника, вивчити ситуацію та зробити належні висновки щодо правомірності висловлених зауважень.

Щодо контролю та керівництва освітнім процесом у цих класах повідомляємо, що 1 день на тиждень згідно складеного розкладу кожен спеціаліст, як то шкільний психолог Бобик С.М.( вівторок), соціальний педагог Музика В.І. (п’ятниця ), логопед Беженар М.В. ( середа) здійснюють корекційні заняття з учнями , цікавляться та вирішують проблеми згідно отриманих запитів. З метою якісного контролю освітнього процесу, шкільної документації призначено заступника початкової ланки освіти Цуркан Н.М., яка згідно посадових обов’язків здійснює свою діяльність. Класоводи та асистенти залучені до методичної роботи в МО учителів початкових класів ОТГ(керівник Чебан Н.І., керівник методичної сервісної служби ОТГ Мельничук Н.В.). Всі заплановані засідання відбулись згідно затверджених термінів.

Учителі та батьки даних класів залучені до участі в загальношкільних батьківських зборах. Класоводи систематично беруть участь у виробничих нарадах, педрадах, охоплені курсовою перепідготовкою, атестацією та іншими заходами. У вирішенні питань організації та проведення загальношкільних свят ми керуємось побажаннями класоводів та батьків наших учнів.

Вважаємо неприпустимим і некоректним втручання в роботу опорного закладу осіб,які не мають до нього відношення та за спиною керівництва закладу проводять роботу з батьками щодо реформування, створеного на законних підставах опорного закладу, всіляко підігрівають негативні настрої окремих батьків, чим перешкоджають нормальній життєдіяльності класів, розміщених в корпусі гімназії.

 

Директор закладу                        Танащук А.М.

Переглядів: 432 | Додав : INFO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів : 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: