Головна » 2020 » Травень » 4 » "Дистанційному навчанню - бути!"
19:11
"Дистанційному навчанню - бути!"

«Вчимося жити по-новому» - ця фраза стала ніби гаслом для всіх нас  із початком запровадження карантину в Україні. А щодо освіти, перед якою постала проблема організації навчання в таких умовах – це був справжній виклик! Оскільки, по-перше, подібної практики дистанційного навчання в масштабах цілої країни ще не було. По-друге, такий вид навчання потрібно було запровадити в найкоротший термін.

На щастя, у ХХІ столітті, коли у більшості є гаджети та інтернет , організувати дистанційне навчання виявилося не так уже і важко.

«Вчимося навчати і навчатись по-новому» - фраза, що стала девізом педагогів Клішковецького опорного закладу освіти імені Леоніда Каденюка в умовах карантину. Освітяни швидко опанували різні новітні комунікаційні технології, ознайомили з ними учнівський і батьківський колективи, - які, у свою чергу, ефективно адаптувалися і включились в роботу.

І, на сьогоднішній день , вчителі активно ведуть дистанційне навчання у вайбері, використовують  конференц-зв'язок  Zoom,  платформу  Google Classroomонлайн сервіси  - Quizlet, Google Calendar та інші.

Переглядів: 410 | Додав : INFO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів : 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: