Головна » 2020 » Травень » 4 » Дистанційне навчання вчителів середніх та старших класів
22:44
Дистанційне навчання вчителів середніх та старших класів

Вчитель трудового навчання Коцюруба Галина Миколаївна приймає у вайбер творчі роботи учнів школи:

Вчитель української мови і літератури Музика Галина Дмитрівна слухає байку, вивчену на пам'ять учнем 6-А класу Мельником Артемом:

Вчитель математики Балан Катерина Володимирівна із учнями 7-х класів опрацьовують матеріал за допомогою конференц – зв’язку :

А між перервами  вони  влаштовувати забавний челендж:

Активності не має меж і в організації навчання вчителів іноземної мови  Носатої Юлії Олександрівни та Тимко Ольги Григорівни.

Ось, для прикладу, Юлія  Олександрівна  використовує  Zoom ,завдяки чому діти мають можливість розвивати діалогічне мовлення:

 Юлія Олександрівна  працює з дітьми і на платформі Google Classroom, де  можна прикріплювати корисні посилання, та  в  онлайн-сервісах Google Calendar , тут зберігаються усі завдання та весь матеріал, можна повернутись до пройденого матеріалу для закріплення, виконуючи тести діти бачать одразу результат і де зробили помилки:

Також використовує Юлія        quizlet - корисне посилання для цікавого вивчення лексики. Створює самостійно лексичні теми:

А Ольга Григорівна  теж працює через Viber, або zoom, записує аудіозаписи, де озвучує тексти і слова, правила.  Учні зачитують на диктофон тексти,слова, вправи,  відправляють фотографії з письмовими завданнями:

   Цікаво проходять в учнів школи і практичні заняття із основ здоров’я разом із Палагнюк Ніною Степанівною. Ось навіть разом із учнем 5-Б класу Чорним Назаром  вугільний фільтр змайстрували  під час онлайн-уроку:

Також учні вчаться на дистанційних уроках основ здоров’я створювати своїми руками речі для охорони здоров’я :

Чи створювати із пластику речі для життєвих потреб, ось,наприклад, умивальник чи ваза для квітів :

  Вчитель-логопед Беженар М.В. в умовах карантину працює дистанційно по телефону. Всі логопедичні завдання, дидактичні ігри (артикуляційна, дихальна гімнастика, пальчикові ігри на розвиток дрібної моторики, завдання на постановку та розрізнення звуків) опубліковує на власній сторінці Facebook в ігровій формі:

Вчитель біології  Гуцул Оксана Василівна  екологічні свята пропонує учням відмічати  креативно.  Ось, для прикладу,  22 квітня – День Землі дітям школи було рекомендовано відсвяткувати певними заходами (посадити дерево, квіти на клумбі, намалювати Землю квітучою, написати обіцянку  Землі зберегти її, прибрати біля свого будинку і т.п.) :

 Далі буде…

Переглядів: 478 | Додав : INFO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів : 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: